fredag 20 april 2012

Fredagsölen Presenteras Av Nynäshamns Dragets Kanal Dubbel IPA

Dragets Kanal är en Imperial/Double IPA på 7.7% från svenska Nynäshamns Ångbryggeri.

Klar bärnstensfärgad vätska med ett smutsvitt skum som snabbt sjunker ner och lämnar minimalt med rester på glaset. Doftar tropiskfrukt, karamell och gräs. Smakar det samma. Men jag blir besviken då jag hade väntat mig mycket mer. Känns inte som den IIPA. Hur som helst är det ändå gott och den har ett ganska bra hugg i beskan. Mycket lättdrucken.

Som ni kanske märker så händer det inte allt för mycket här på bloggen och det är medvetet. Det händer mycket annat i livet (delägare i ett företagare, fotboll, barn på gång mm) och jag har valt att ta det lugnt med bloggandet. Jag kommer i framtiden fortsätta med fredagsöl och hembryggnings inlägg. Övriga betyg kommer jag bara spara i ett excel -dokument. Men inget är hugget i sten. Trevlig helg!2 kommentarer:

Anton sa...

Grattis till barnet! :) Är det första?

Beer-naise sa...

Tack Anton! Ja det kommer det bli. :)