Beer-Naise.se

Jag skriver, därför finns jag

Smart sätt att rekrytera

När det är dags för en rekrytering hos ett företag, så kan företaget själva sätta samman en rekryteringsgrupp och göra en rekryteringsprocess eller så kan de anlita ett rekryteringsbolag att göra det åt dem. Sedan finns det ett annat sätt att rekrytera på. Det är att ta in en konsult, som jobbar åt företaget och passar personen så rekryteras den. Du kan anlita GigStep som ditt rekryteringsbolag för att göra just detta. De kallar sig gärna för konsultbolag, eftersom att det täcker bra mycket mer än vad ordet rekrytering gör.

GigStep har en annolunda process när det kommer till rekrytering. Det som du kan göra hos dem, det är att testa en medarbetare för att se hur det fungerar. Det genom att du får en giggare som arbetar hos dig. Är det en bra match, ja då kan du anställa personen. 

För dig som behöver ett gig

GigStep är även en bra plattform för dig som letar efter ett jobb, eller ett gig som det kallas här. Du kan då få en heltidstjänst, deltidstjänst, eller jobba korta perioder. Du kan även välja att arbeta som en frilansare om du föredrar det.

GigStep är en bra portal där du kan hitta olika uppdrag och gig som passar dig och dina meriter.

Använd GigStep

GigStep är ett företag som är bra för både dig som vill anställa och för dig som är ute efter ett bra jobb. 

16 Dec 2022