Beer-Naise.se

Jag skriver, därför finns jag

Få fler besökare till din hemsida

Om du nyss lanserat en hemsida för ditt företag eller känner att den sida du har, inte har tillräckligt med besökare, så måste du aktivt jobba på att driva dit trafik, som det kallas. Att få många besökare till hemsidan sker nämligen inte per automatik utan du måste se till att de hittar dig. Ett sätt att göra det är att sökmotoroptimera din sida. Du kan få hjälp med din sökmotoroptimering Göteborg via First Vision om du vill.

Locka till dig besökare

Utöver att satsa på SEO, på egen hand eller via en mediabyrå så kan du även annonsera på Google och andra sökmotorer. Det kostar då pengar för att du ska synas. 

Du bör se till så att din hemsida ständigt får nytt innehåll, så se till att regelbundet publicera nytt innehåll. 

Ett annat sätt att få andra att hitta dig är att gästblogga hos andra och länka tillbaka til dig. Försök även att få nyhetssidor och liknande att publicera information om dig och ditt företag.

Ett sätt att få fler besökare är även att satsa på att skicka nyhetsbrev och kampanjmail via e-post eller att satsa på att synas i olika sociala medier. Just sociala medier är idag rätt viktigt att använda sig av. Du kan där synas och interagera med din målgrupp så väl som hitta nya. 

Få hjälp med att synas

Det finns idag mediabyråer du kan vända dig till för att få hjälp med alla delar av att synas bättre. Det kan vara ett alternativ om du inte kan eller har tiden själv. 

8 Feb 2022