Beer-Naise.se

Jag skriver, därför finns jag

Viktigt med bra skolbänkar i skolan

När jag var barn, så hade vi riktigt gamla skolbänkar. Det var sådana som gick att öppna ni vet, som man klädde insidan med papper och hade sina böcker i. Jag minns att det var superviktigt vad det var för papper man valde att klä den med. Det man inte tänkte på, det var att bänkarna i sig, de var väl inte direkt sköna att sitta vid, samt att de knappast var ergonomiska. Som tur är så har det sedan dess utvecklats en hel del och det har kommit nyare varianter av skolbänkar. Man har då fokuserat på att göra dem ergonomiska. 

För det är ju så, att även om alla barn är i samma ålder, så är de sällan i samma storlek eller i samma längd. 

Bra skolmöbler är ett måste

Skolan i sig, det är ju barnens arbetsplats så att säga. Det är därför viktigt att de har bra skolbänkar att sitta vid samt så klart bra stolar till det. Utöver det är det även viktigt att andra skolmöbler är anpassade på rätt sätt. I kapprummet är det till exempel bra att ha så att alla barn når sina kläder med mera.

Det finns idag ett bra företag som satsat på detta med att ha bra skolmöbler. Det för både elever och för lärare. De heter Cadiform. Kika gärna på deras sida, så får ni se vad jag menar.

31 Aug 2022